Een back-up maken van contacten

U kunt het interne geheugen, een geheugenkaart of een SIM-kaart gebruiken om een back-up te maken van contacten.

Alle contacten exporteren naar een geheugenkaart

1. Ga naar en tik op (pictogram Contacten).
  2. Tik op (pictogram Menu) > Instellingen > Exporteren > naar SD-kaart of intern geheugen (.vcf-bestand).
  3. Tik op (pictogram Menu) > SD-kaart.
  4. Selecteer een bestemmingsmap en tik op OPSLAAN.

Contacten naar een SIM-kaart exporteren

Opmerking

Wanneer u contacten naar de SIM-kaart exporteert, wordt mogelijk niet alle informatie geëxporteerd. Dit heeft te maken met geheugenbeperkingen op SIM-kaarten.

1. Ga naar en tik op (pictogram Contacten).
  2. Tik op (pictogram Menu) > Instellingen > Exporteren.
  3. Als u een enkele SIM-kaart gebruikt, tikt u op Exporteren naar SIM-kaart. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, kiest u een SIM-kaart om naar te exporteren.
  4. Tik op OK.
  5. Selecteer contacten om te exporteren en tik op Exporteren.
  6. Selecteer een optie en tik op OK.

Alle contacten exporteren naar het interne geheugen

1. Ga naar en tik op (pictogram Contacten).
  2. Tik op (pictogram Menu) > Instellingen > Exporteren > naar SD-kaart of intern geheugen (.vcf-bestand).
  3. Tik op (pictogram Meer) > Interne opslag weergeven.
  4. Tik op (pictogram Menu) en tik vervolgens op het modelnummer van uw apparaat naast (pictogram Interne opslag).
  5. Selecteer een bestemmingsmap of tik op OPSLAAN.