Kaart plaatsen - enkele SIM

Uw apparaat ondersteunt alleen nano-SIM-kaarten. In apparaten met een enkele SIM kunt u één SIM-kaart en een geheugenkaart plaatsen.

De SIM-kaart en de geheugenkaarten passen in verschillende delen van de nano-SIM- en geheugenkaarthouder. Zorg dat u beide niet met elkaar verwart.

Voor informatie over hoe u kunt controleren of uw apparaat een enkele SIM of een dubbele SIM accepteert, gaat u naar De IMEI-nummer(s) van uw apparaat zoeken.

Opmerking

Om gegevensverlies te voorkomen, moet u het apparaat uitschakelen of de geheugenkaart ontkoppelen voordat u de houder eruit trekt om de nano-SIM-kaart of geheugenkaart uit het apparaat te verwijderen.

Een nano-SIM-kaart en een geheugenkaart plaatsen

Afbeelding van het plaatsen van een SIM-kaart en een geheugenkaart in de gleuf. Links aan de bovenkant van het achteraanzicht, waarbij een SIM-kaart en een geheugenkaart in de lade worden geplaatst.

Opmerking

Knip niet in de SIM-kaart omdat dit het apparaat kan beschadigen.

1. Trek de SIM-kaarthouder naar buiten.
    2. Plaats de SIM-kaart stevig in de SIM-kaarthouder.
    3. Plaats de geheugenkaart stevig in de geheugenkaarthouder.
    4. Duw de SIM-kaarthouder voorzichtig terug in de sleuf tot deze op zijn plaats zit.