account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.
    Xperia-software-update. Een achtergrondafbeelding van een man met een Xperia™-smartphone.

Maak verbinding met uw computer

Installeer Xperia™ Companion op uw computer en gebruik dit om door inhoud te bladeren om inhoud te back-uppen en over te brengen. U kunt dit ook gebruiken om de Xperia™-software bij te werken en te repareren.

Installatie-instructies en systeemvereisten

Xperia™ Companion beschikbaar voor Windows en Mac OS. Klik op onderstaande koppelingen voor de relevante installatie-instructies en systeemvereisten.

Download
    Back-up maken en herstellen

Met Xperia™ Companion kunt u op de computer back-ups maken van Xperia™-inhoud of inhoud vanaf de computer naar het apparaat herstellen. U kunt ook door de inhoud op het apparaat bladeren

Update
    Bijwerken en repareren

Met Xperia™ Companion kunt u op de computer back-ups maken van Xperia™-inhoud of inhoud vanaf de computer naar het apparaat herstellen. U kunt ook door de inhoud op het apparaat bladeren

Xperia Companion
    Inhoud overbrengen

Xperia™ Companion bevat een tool om inhoud van een oud Android- of iOS-apparaat, zoals contacten, berichten, agenda, multimedia en nog veel meer eenvoudig naar uw nieuwe Xperia™ te verplaatsen.