Ik kan mijn apparaat niet opladen of geen audio beluisteren

Opmerking

Sommige USB-connectiviteitsfuncties, zoals snel opladen en data synchroniseren, worden niet ondersteund door de USB Type-C 2-in-1-kabel.

• Zorg dat uw apparaat compatibel is met de USB Type-C 2-in-1-kabel.
    Compatibele Xperia-apparaten:
    Xperia 1
    Xperia XZ3
    Xperia XZ2
    Xperia XZ2 Compact
    Xperia XZ2 Premium

• De volgende Xperia-modellen kunnen niet opgeladen worden met de USB Type-C 2-in-1-kabel wanneer het apparaat uitgeschakeld is. Om deze apparaten op te laden terwijl ze uitgeschakeld zijn, sluit u de USB-kabel van de lader rechtstreeks aan op uw apparaat.
    Xperia-apparaten waar dit betrekking op heeft:
    Xperia 1

• Headsets met een 5-polige 3,5 mm audio-aansluiting worden niet volledig ondersteund. Sommige functies, zoals ruisonderdrukking, zijn niet beschikbaar als u de 5-polige 3,5 mm audio-aansluiting van de headset aansluit op de USB Type-C 2-in-1-kabel.