Opladen

Het apparaat opladen met de USB-lader

Aansluitkabel snellader

1. Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de lader.
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de USB Type-C™-poort van uw apparaat.
  3. Steek de stekker van de lader in een stopcontact. De batterij van het apparaat begint met opladen.
  4. Wanneer het apparaat helemaal is opgeladen, trekt u de lader uit het stopcontact en koppelt u de kabel los van uw apparaat door deze recht naar buiten te trekken. Zorg ervoor dat u de connector niet buigt.

Tip

Als geen stopcontact beschikbaar is, kunt u ook de USB-kabel gebruiken om het apparaat via een computer op te laden. Sluit de grotere USB-connector gewoon in een USB-poort van een computer in plaats van in de lader. Let op dat de batterij van het apparaat met deze methode veel langzamer wordt opgeladen dan via een stopcontact.