Een alarm instellen

U kunt tegen de SmartWatch 3 spreken om een alarm in te stellen. Een alarm dat is opgeslagen op de SmartWatch 3 werkt onafhankelijk van alarms die zijn ingesteld op uw telefoon of tablet. Als er een alarm klinkt, trilt de SmartWatch 3 en verschijnt er een alarmkaart op het startscherm.

Een wekker instellen

1. Zorg er voor dat het startscherm van de SmartWatch 3 actief is.
  2. Zeg "OK Google". Als de opdracht herkend wordt, verschijnt het scherm "Speak now".
  3. Zeg "Set an alarm for" en voeg de exacte tijd toe. Zeg bijvoorbeeld "Set an alarm for 8am".

Een weerklinkend alarm uitschakelen

• Schuif naar rechts.

Een alarm in de sluimerstand zetten wanneer het klinkt

• Schuif naar links.

Alle alarms weergeven

1. Zorg er voor dat het startscherm van de SmartWatch 3 actief is.
  2. Zeg "OK Google". Als de opdracht herkend wordt, verschijnt het scherm "Speak now".
  3. Zeg "Show alarms".