Muziek

Als u naar muziek luistert op uw Android™-telefoon of -tablet (met een muziekspeler zoals de applicatie Muziek van Sony), verschijnt een kaart op uw SmartWatch 3 die het afgespeelde nummer weergeeft. Deze muziekkaart bevat basisinfo over het nummer en u kunt hiermee de weergave regelen. U kunt met uw SmartWatch 3 dus moeiteloos nummers pauzeren, afspelen en overslaan.