Contacten

De contactlijst op uw SmartWatch 3 toont alle contacten waarmee u onlangs hebt gecommuniceerd. U kunt sms'jes of e-mails verzenden of bellen via de contactlijst van uw SmartWatch 3.

De contactlijst weergeven

1. Zorg ervoor dat het startscherm van uw SmartWatch 3 actief is.
  2. Open de contactlijst door tweemaal van rechts naar links te vegen.

Direct vanuit de contactlijst met contacten communiceren

1. Zorg ervoor dat het startscherm van uw SmartWatch 3 actief is.
  2. Veeg tweemaal van rechts naar links.
  3. Zoek en tik op de naam van het contact waarmee u wilt communiceren.
  4. Selecteer een optie en volg de instructies op het scherm.