Opladen

Voordat u de SmartWatch 3 voor de eerste keer gebruikt, moet u deze ongeveer 30 minuten laten opladen. Sony-laders en USB-kabels worden aanbevolen.

De SmartWatch 3 opladen

1. Steek een einde van de USB-kabel in de Micro-USB-poort van de SmartWatch 3.
  2. Steek het andere uiteinde van de USB-kabel in de lader of in de USB-poort van een computer.
  3. Zorg er voor dat de lader of computer is aangesloten op een actieve stroombron.

Het batterijniveau controleren

• Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het startscherm.