De SmartBand Talk lijkt niet op te laden

• Controleer of het pictogram van de oplaadstatus van de batterij op het scherm van de SmartBand Talk zichtbaar is. Is dit niet zichtbaar, dan wordt de batterij niet opgeladen.

• Laad de SmartBand Talk op met een andere USB-kabel, of laad de SmartBand Talk op via de USB-poort van een computer om na te gaan of er iets mis is met de kabel of de lader.