Het scherm dimmen en weer inschakelen

Als het Style Cover Window is bevestigd en er gedurende een bepaalde tijd niets gebeurt, dimt het scherm automatisch. U kunt het scherm op elk gewenst moment handmatig dimmen en weer inschakelen.

Het vensterscherm activeren

1. Zorg dat de modus Tikken om te wekken op uw Xperia™ smartphone is aangezet. Tik om het in te schakelen op Instellingen > Scherm en versleep vervolgens de schuifregelaar naast Tik om te activeren naar rechts.
    2. Dubbeltik op het vensterscherm of druk kort op de aan/uit-toets.

Het vensterscherm handmatig dimmen

• Druk kort op de aan-uitknop.