Alarm

U kunt op het startscherm van het Style Cover Window een geactiveerd alarm zien. Om een alarm in te stellen als de cover open is of niet is bevestigd, moet u eerst toegang zoeken tot de smartphone.

Een alarm instellen

1. Open de voorkant van het accessoire zodat u direct toegang hebt tot het startscherm van de telefoon.
    2. Tik op het startscherm van de telefoon op Icn sony home apptray normal.
    3. Tik vervolgens op Alarm en klok.
    4. Tik op Key gesture add.
    5. Tik op Tijd en pas de tijd aan door omhoog en omlaag te scrollen.
    6. Tik op Instellen.
    7. Bewerk eventueel andere alarminstellingen.
    8. Tik op Gereed. Dit alarm wordt nu weergegeven op het startscherm van het Style Cover Window.

Een alarm snoozen

• Tik op Snooze als het op het vensterscherm verschijnt.

Een actief alarm uitschakelen

• Sleep in het vensterscherm Icn stat notify alarm naar rechts.

Een gesluimerd alarm uitschakelen

1. Open het Style Cover Window.
    2. Sleep in het startscherm van de telefoon de statusbalk omlaag om het gedeelte voor meldingen te openen en tik op Icn stat notify alarm.