Widgets

Widgets zijn kleine toepassingen die u rechtstreeks op het scherm kunt gebruiken. Ze werken tevens als snelkoppelingen. Met de widget Agenda kunt u bijvoorbeeld standaard agendagegevens rechtstreeks op het scherm zien. U kunt meer widgets downloaden via Google Play™.

Een widget aan het vensterscherm toevoegen

1. Druk kort op de aan/uit-toets Key and power k90om het vensterscherm te activeren.
    2. Veeg naar rechts tot Icn sony and lockscreen add pane verschijnt en tik er op. U wordt gevraagd om de hoes te openen om een widget direct op de telefoon toe te voegen.
    3. Voer zo nodig de pincode, het patroon of het wachtwoord in om het scherm van de telefoon te ontgrendelen.
    4. Tik vervolgens op de widget die u wilt toevoegen.

Note

De onderdelen die verschijnen als u op Icn sony and lockscreen add pane tikt, zijn standaard beschikbaar en kunnen niet worden gewijzigd.

Een widget naar het vensterscherm verplaatsen

1. Druk kort op de aan/uit-toets Key and power k90om het vensterscherm te activeren.
    2. Houd de widget aangeraakt die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de gewenste positie.

Een widget van het vensterscherm verwijderen

1. Druk kort op de aan/uit-toets Key and power k90om het vensterscherm te activeren.
    2. Houd de widget die u wilt verwijderen aangetikt en sleep deze naar Icn app tray delete.

Note

Het camerapictogram en de muziekspeler staan standaard op het scherm, deze kunt u niet verwijderen.