Startscherm

Als het Style Cover Window is bevestigd en de slimme vensterfunctie actief is, verschijnt een startscherm op het venster. Dit startscherm is het hoofdscherm waarin u naar andere schermen kunt navigeren en verschillende handelingen kunt verrichten. Dit is hetzelfde als het startscherm van de telefoon. Hier kunt u bijvoorbeeld meldingen van gemiste gesprekken of ongelezen sms'jes bekijken en foto's maken.