Het scherm gaat uit als ik de cover sluit

• Druk op de aan-uitknop om het scherm te activeren. Als het scherm niet wordt geactiveerd als u op de aan-uitknop drukt, controleert u of u het correcte covertype hebt geselecteerd. Als u wilt dat het scherm geactiveerd blijft als u de cover sluit, stelt u dit in als u het covertype selecteert of door de app Geavanceerde beschermhoes te openen.

Meer

Een cover selecteren

1. Zoek en tik op Instellingen > Weergave > Geavanceerd > Beschermhoes voor apparaat.
    2. Tik op Style Cover Touch > OK.
    3. Tik op Openen en tik vervolgens op de schuifregelaar naast Scherm uit als de cover is gesloten om de functie in of uit te schakelen.

Als u Style Cover Touch al heeft geselecteerd, zoek en tik op Geavanceerde beschermhoes > Scherm uit als de cover is gesloten om de functie in of uit te schakelen.