account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Het scherm gaat uit als ik de cover sluit

    • Zorg dat u het juiste covertype hebt geselecteerd.

      Meer

      Een cover selecteren

      1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
      2. Ga naar en tik op Instellingen > Scherm > Beschermhoes voor apparaat.
      3. Tik op Style Cover Touch.
      4. Tik op Annuleren om het dialoogvenster te sluiten of op Openen om de schermhelderheid in te stellen wanneer de cover is gesloten.

    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer