account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

De instellingen van de Style Cover aanpassen

De instellingen van de Style Cover Touch weergeven en wijzigen met de Style Cover-applicatie. U kunt de Style Cover-applicatie openen vanuit het Applicatiescherm.

De applicatie Style Cover openen

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Geavanceerde beschermhoes.

De schermhelderheid verhogen als de cover is gesloten

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Geavanceerde beschermhoes > Helderheid verhogen wanneer de cover is gesloten.
  3. Selecteer een optie.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer