Sony SCR26

Lees vóór gebruik de apart meegeleverde brochure Belangrijke informatie.

Deze gebruikershandleiding is gepubliceerd door Sony Mobile Communications Inc. of een van haar lokale vestigingen, zonder enige garantie. Sony Mobile Communications Inc. kan te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving verbeteringen en wijzigingen aan deze gebruikershandleiding aanbrengen op grond van typografische fouten, onjuiste of achterhaalde gegevens of verbeteringen aan programmatuur en/of apparatuur. Dergelijke wijzigingen worden echter wel in nieuwe uitgaven van deze gebruikershandleiding verwerkt.

Alle rechten voorbehouden.

©2014 Sony Mobile Communications Inc.

Sony is het handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Sony Corporation.

Alle namen van producten en bedrijven die hierin staan vermeld, zijn de handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten die hier niet expliciet worden verleend, zijn voorbehouden. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Ga naar www.sonymobile.com voor meer informatie.

Alle afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en zijn mogelijk geen exacte weergave van het daadwerkelijke accessoire.