Geluid voor video opnemen

Bekijk alle onderwerpen

Geluid voor video opnemen

Ill sony gazzo video
  1. Sluit de microfoon aan en plaats hem op de juiste manier.
  2. Zorg er voor dat de microfoon geactiveerd is. Als u de opname voor een video start, wordt de microfoon gebruikt om het geluid op te nemen.
  3. Activeer de camera op uw apparaat en richt de camera op het onderwerp.
  4. Tik op Icn gingerbread cam start recording om de opname te starten.
  5. Tik op Icn gingerbread cam stop recording om de opname te stoppen.