Sony STM10

Bekijk alle onderwerpen

Sony STM10

Lees vóór gebruik de apart meegeleverde brochure Belangrijke informatie.

Deze gebruikershandleiding is gepubliceerd door Sony Mobile Communications AB of een van haar lokale vestigingen, zonder enige garantie. Sony Mobile Communications AB kan te allen tijde en zonder voorafgaande waarschuwing verbeteringen en wijzigingen aan deze gebruikershandleiding aanbrengen op grond van typografische fouten, onjuiste of achterhaalde gegevens of verbeteringen aan programmatuur en/of apparatuur. Dergelijke wijzigingen worden echter wel in nieuwe uitgaven van deze gebruikershandleiding verwerkt.

Alle rechten voorbehouden.

©2014 Sony Mobile Communications AB.

Sony is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation. Alle rechten voorbehouden.

Alle namen van producten, diensten en bedrijven die hierin staan vermeld, zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten die niet uitdrukkelijk hierin worden verleend, zijn voorbehouden.

Ga naar www.sonymobile.com voor meer informatie.

Alle afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en vormen mogelijk geen exacte weergave van het daadwerkelijke accessoire.