account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Functieoverzicht

Bekijk alle onderwerpen

Uw STM10 is een draagbare stereomicrofoon die ontworpen is voor gebruik in combinatie met Sony-apparaten met ondersteuning voor 5-polige audio-aansluitingen en een 3,5 mm audio-aansluiting, zoals Xperia™ Z2 of Xperia™ Z2-tablet. Gebruik hem om stereogeluid van hoge kwaliteit op te nemen voor muziek, interviews of video.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer