Tekst naar spraak gebruiken

Als de meldingen binnenkomen op het Android™-apparaat, kunt u kiezen om verwante gebeurtenisinformatie hardop te laten voorlezen op de SBH54. U kunt bijvoorbeeld e-mail, SMS-berichten of kalenderherinneringen beluisteren. Als de gebeurtenisinformatie tekst bevat, wordt deze tekst tijdens het voorlezen op de headset weergegeven. Om de functie Tekst naar spraak te gebruiken, moet u deze eerst inschakelen met de applicatie SBH54.

Note

De functie Tekst naar spraak ondersteunt niet alle talen. Als u een taal wilt gebruiken die geen standaardtaal is, moet u een ondersteunde spraakengine en een stem voor Tekst naar spraak downloaden en installeren.

De functie Tekst-naar-spraak inschakelen

1. Open het hoofdapplicatiemenu van het Android™-apparaat en tik op SBH54 > Icn sony key menu > Instellingen.
  2. Tik op Ontvang meldingen > Tekst-naar-spraak en kies vervolgens een TTS-engine.