Het BSC10-accessoire met een Xperia™-apparaat via Bluetooth® koppelen

1. Xperia™-apparaat: controleer of de Bluetooth®-functie is ingeschakeld.
    2. BSC10-accessoire: Houd de Bluetooth Koppelen/verbinden-knop ingedrukt tot u een signaal hoort en een blauw waarschuwingslampje snel knippert.
    3. Xperia™-apparaat: Zoek naar en maak verbinding met het BSC10-accessoire. Als de koppeling tussen het accessoire en het Xperia™-apparaat geslaagd is, brandt het waarschuwingslampje continu blauw.