Aan de slag

Voordat u uw BSC10-accessoire kunt gebruiken met een Xperia™-apparaat, bijvoorbeeld om muziek weer te geven of inkomende oproepen te verwerken, moet u de twee apparaten eerst koppelen. U kunt uw BSC10-accessoire koppelen met een Xperia™-apparaat via zowel de functie Bluetooth® als NFC. Nadat de apparaten zijn gekoppeld, maakt uw BSC10-accessoire automatisch verbinding met het Xperia™-apparaat.