Verbinding verbreken en opnieuw verbinden

Er zijn drie manieren om de verbinding van uw Xperia™-apparaat met het BSC10-accessoire te verbreken of deze opnieuw te verbinden:

• Deselecteer of selecteer op het Xperia™-apparaat BSC10 in de lijst met gekoppelde Bluetooth®-apparaten.
    • Houd het Xperia™-apparaat zodanig tegen het BSC10-accessoire aan dat de NFC-detectiegebieden van de twee apparaten elkaar raken.
    • Druk op de Bluetooth Koppelen/verbinden-knop.