account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.
    Xperia-software-update. Een achtergrondafbeelding van een man met een Xperia™-smartphone.

Uw Xperia™ bijwerken

Bijwerken naar de nieuwste software maakt uw apparaat sneller en beter, en het is meteen ook de snelste en gemakkelijkste manier om eventuele prestatieproblemen op te lossen.

Voer het IMEI-nummer van uw Xperia™-apparaat in

Als u wilt weten welke softwareversie en updates u nu hebt en welke softwarereleases nog komen, voert u uw IMEI-nummer in.

De IMEI is ongeldig De informatie is momenteel helaas niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.
    De IMEI is ongeldig De informatie is momenteel helaas niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.

Er is een nieuwe software-update beschikbaar!

Uw  is up-to-date!

Release:

Release-opmerkingen lezen

Werk uw Xperia™-apparaat bij door te tikken op Instellingen > Over telefoon/tablet > Software-update. Volg vervolgens de instructies op het scherm. U kunt ook bijwerken met een computer en Xperia™ Companion.

Al uw persoonlijke inhoud, zoals foto's en contactpersonen, blijven na de update beschikbaar.

Let op! Als minder dan 500 MB intern geheugen vrij is, is de nieuwe software niet zichtbaar en kan deze niet worden geïnstalleerd.

Mijn Android™-informatie

is uitgegeven voor .

Er is momenteel geen nieuwe Android™-versie gepland voor .

Gefeliciteerd! wordt uitgegeven voor .

De exacte releasedatum kan per land verschillen.

Zodra de nieuwe Android™-versie beschikbaar is en kan worden geïnstalleerd, ontvangt uw apparaat een melding.

Let op! Als minder dan 500 MB geheugen vrij is, krijgt het apparaat geen melding als nieuwe software beschikbaar is.

Dit is de enige informatie over die beschikbaar is van Sony Mobile.

Er is een nieuwe software-update beschikbaar!

Uw  is up-to-date!

Release:

Release-opmerkingen lezen

Werk uw Xperia™-apparaat bij door te tikken op Instellingen > Over telefoon/tablet > Software-update. Volg vervolgens de instructies op het scherm. U kunt ook bijwerken met een computer en Xperia™ Companion.

Al uw persoonlijke inhoud, zoals foto's en contactpersonen, blijven na de update beschikbaar.

Let op! Als minder dan 500 MB intern geheugen vrij is, is de nieuwe software niet zichtbaar en kan deze niet worden geïnstalleerd.

Mijn Android™-informatie

is uitgegeven voor .

Er is momenteel geen nieuwe Android™-versie gepland voor .

De beschikbaarheid van software-updates is afhankelijk van uw land en/of provider.

Als en wanneer de nieuwe Android™-versie beschikbaar is en kan worden geïnstalleerd, ontvangt uw apparaat een melding.

Dit is de enige informatie over die beschikbaar is van Sony Mobile.