account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Polsbandje

U kunt elke standaard polsbandje van 24 mm gebruiken voor uw SmartWatch 2 .

Het polsbandje vervangen

Ill sony wriststrap accca
  • Druk met een schroevendraaier de veren omlaag om het polsbandje te verwijderen of te bevestigen.

Note

Zorg dat u de SmartWatch 2 niet krast als u een schroevendraaier gebruikt.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer