account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Het aanraakscherm gebruiken

Tikken

Ill sony accca tapping
  • Open of selecteer een item.
  • Markeer of demarkeer een keuzevakje of optie.

Tikken en vasthouden

Ill sony accca touchingandholding
  • Activeer een menu speciaal voor dat item.

Vegen

Ill sony accca swiping
  • Veeg omhoog of omlaag over een lijst.
  • Veeg naar links of naar rechts, bijvoorbeeld tussen de deelvensters van het startscherm.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer