Resetten en herstarten

U kunt de fabrieksinstellingen van de SmartWatch 2 herstellen. Hiermee worden alle persoonlijke gegevens op uw SmartWatch 2 verwijderd. Dit is soms noodzakelijk als de SmartWatch 2 niet meer op de juiste manier functioneert.

U kunt de SmartWatch 2 ook forceren om af te sluiten in situaties waarin het vastloopt of niet normaal herstart kan worden. Als u de SmartWatch 2 opnieuw start nadat u deze geforceerd hebt afgesloten, worden geen instellingen of persoonlijke gegevens gewist.

De fabrieksinstellingen herstellen

1. Zoek en tik op Icn sony 13accca settings op het startscherm.
  2. Zoek en tik op SmartWatch resetten.
  3. Tik op Icn sony 13accca checkmark om te bevestigen.

De SmartWatch 2 geforceerd afsluiten

• Houd Icn sony key and power k90 ingedrukt totdat de SmartWatch 2 wordt uitgeschakeld.