Startscherm

Het startscherm bevat alle applicaties op uw SmartWatch 2. U kunt de applicatiepictogrammen op het startscherm in alfabetische volgorde of op gebruiksfrequentie rangschikken.

Naar het startscherm gaan

• Druk op Icn sony key and home.

Door het startscherm bladeren

• Veeg naar links of rechts.

Een applicatie vanaf het startscherm openen

• Veeg naar links of rechts om naar de applicatie te zoeken en tik vervolgens op de applicatie.

Note

Als de verbinding tussen de SmartWatch 2 en uw Android™-apparaat is verbroken, zijn sommige applicaties niet toegankelijk en worden de betreffende pictogrammen grijs weergegeven.

Applicaties op het startscherm ordenen

1. Tik vanaf het startscherm op Icn sony key and menu.
  2. Selecteer een optie.