account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Opladen

Voordat u de SmartWatch 2 voor de eerste keer gebruikt, moet u deze ongeveer 30 minuten laten opladen. Sony-laders/USB-kabels worden aanbevolen.

De SmartWatch 2 opladen

Ill sony accca charging
  1. Sluit een uiteinde van de USB-kabel aan op de lader of in de USB-poort van een computer.
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de Micro-USB-poort van uw SmartWatch 2.

Note

Een lader wordt niet overal meegeleverd bij aankoop.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer