Basisinstellingen

Bekijk en wijzig instellingen rechtstreeks in het Instellingenmenu op de SmartWatch 2.

Het instellingenmenu openen

• Zoek en tik op Icn sony 13accca settings op het startscherm.

De helderheid van het scherm aanpassen

1. Zoek en tik op Icn sony 13accca settings op het startscherm.
  2. Ga naar en tik op Display > Helderheid.
  3. Versleep de schuifregelaar om de helderheid in te stellen.

Tip

Stel een lagere helderheid in om de batterij te sparen.

De trilmodus in- of uitschakelen

1. Zoek en tik op Icn sony 13accca settings op het startscherm.
  2. Zoek en tik op Trillen.
  3. Verplaats de schuifregelaar om de trilmodus in of uit te schakelen.