Onverwacht gedrag

• Mogelijk is de batterij leeg. Als de batterij leeg is, moet je het apparaat een tijdje opladen voordat het apparaat aangeeft dat er wordt opgeladen. Laad de batterij gedurende minstens 30 minuten op en schakel vervolgens het apparaat in.

• Controleer of de nieuwste versies van de applicaties Smart Connect en SmartWatch 2 zijn geïnstalleerd op je Android™-apparaat.

De applicatie SmartWatch 2 wordt niet weergegeven in het menu van het applicatiescherm van je Android™-apparaat en de applicatie wordt automatisch gestart als je SmartWatch 2 is verbonden met je Android™-apparaat.

Meer

Je kunt als volgt de update uitvoeren van de Smart Connect-applicatie vanaf je Android™-apparaat
    1. Tik in je startscherm op Sony home apptray normal=2.
    2. Zoek naar en tik op Smart Connect en tik op Sony key menu=1 > Applicatie-info
    3. Tik op Sony key menu=1 > Controleren op updates.
    4. Als een update beschikbaar is, volg je de instructies die
      op het scherm worden weergegeven.

Opmerking: Om kosten voor dataverkeer te minimaliseren,moet je ervoor zorgen dat je Android™-apparaat is verbonden met een Wi-Fi®-netwerk.

Je kunt als volgt de update uitvoeren van de SmartWatch 2-applicatie vanaf je Android™-apparaat

1. Tik in je startscherm op Sony home apptray normal=2.
    2. Zoek naar en tik op Play Store.
    3. Zoek in de lijst met geïnstalleerde installaties naar SmartWatch 2 en tik erop.
    4. Als een update beschikbaar is, volg je de instructies die
      op het scherm worden weergegeven.

Opmerking: Om kosten voor dataverkeer te minimaliseren, moet je ervoor zorgen dat je Android™-apparaat is verbonden met een Wi-Fi®-netwerk.

• Sluit het apparaat geforceerd af en start het apparaat opnieuw.

Meer

Je SmartWatch 2 geforceerd afsluiten

• Houd de aan/uit-knopSony key and power k90=2 twaalf seconden ingedrukt tot je SmartWatch 2 gaat trillen en wordt uitgeschakeld.
  • Reset je apparaat. Je kunt de fabrieksinstellingen van je SmartWatch 2 herstellen. Als je dit doet, worden alle persoonlijke gegevens op je SmartWatch 2 verwijderd.

Meer

De standaardinstellingen herstellen
    1. Zoek vanaf het startscherm naar en tik op Sony 13accca settings=1.
    2. Zoek naar en tik op SmartWatch resetten.
    3. Tik om te bevestigen op Sony 13accca checkmark=1.