account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Configureren van SmartTags

Wanneer u een niet-geconfigureerd label scant, wordt er een handleiding geopend om u te helpen met het configureren van het label wanneer u dit voor de eerste keer scant. Andere labels kunnen vooraf geconfigureerd met bepaalde gegevens of instellingen worden geleverd. Een label kan bijvoorbeeld vooraf zijn geconfigureerd om een webkoppeling te openen met gegevens over een bepaald product of een bepaalde dienst. Het kan ook zijn ingesteld om bepaalde functies te lanceren op uw apparaat.

Een SmartTag voor de eerste keer configureren

Ill sony salvador pair nfc

  1. Ontgrendel het scherm.
  2. Plaats uw apparaat tegen de SmartTag zodat het NFC-detectiegebied van het apparaat het label raakt. Uw apparaat trilt en er wordt een dialoogvenster weergegeven.
  3. Selecteer Nieuwe gebeurtenis aanmaken en volg de aanwijzingen om de door uw gewenste acties toe te voegen.
  4. Bewerk het veld Naam van gebeurtenis en tik op Stoppen om de gebeurtenis te voltooien.
  5. Tik Aanvaarden in het dialoogvenster dat wordt weergegeven. Uw label wordt nu opgeslagen in de gebeurtenislijst Smart Connect als een SmartTag.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer