account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Draaginstructie

    Ill renoir wear

    Voor de beste prestaties van uw headset als u deze buitenshuis gebruikt, adviseren we om het apparaat dat u met de headset gekoppeld hebt aan dezelfde kant van uw lichaam te dragen als de antenne van de headset.

    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Close Sluiten
    Uw product zoeken
    FindCreated with Sketch.
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer