De headset gebruiken om naar muziek te luisteren

U kunt muziek op uw telefoon of een ander Bluetooth®-apparaat beluisteren via de headset.

Muziek beluisteren

1. Open de muziekspeler op uw apparaat en selecteer een nummer dat u wilt beluisteren.
    2. Druk op Icn key renoir play pause om het nummer af te spelen. Druk opnieuw op Icn key renoir play pause om het nummer te pauzeren.

Schakelen tussen tracks

• Druk op Icn key renoir previous of Icn key renoir next .

Een muziektrack snel vooruit- of terugspoelen

• Houd Icn key renoir previous of Icn key renoir next ingedrukt om snel vooruit of terug te gaan tot u de gewenste positie bereikt.