account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    De headset in- en uitschakelen

    De headset inschakelen

    • Houd Icn key renoir on off ingedrukt totdat de headset trilt en het meldingslampje groen oplicht.

    De headset uitschakelen

    • Houd Icn key renoir on off ingedrukt totdat de headset trilt.
    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Close Sluiten
    Uw product zoeken
    FindCreated with Sketch.
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer