Uw headset voorbereiden op gebruik met een Bluetooth®-apparaat

Voordat u uw headset kunt gebruiken met een Bluetooth®-apparaat, moet u de headset handmatig koppelen met het Bluetooth®-apparaat via Bluetooth® of automatisch met NFC.

De headset handmatig met een Bluetooth®-apparaat koppelen

1. Bluetooth®-apparaat: controleer of de Bluetooth®-functie is ingeschakeld.
    2. Schakel de headset uit.
    3. Headset: houd Icn key renoir on off ingedrukt tot de headset trilt en een cyaanblauw meldingslampje continu knippert.
    4. Bluetooth®-apparaat: scan naar Bluetooth®-apparaten en selecteer Stereo Bluetooth® Headset SBH80 in de lijst met beschikbare apparaten.
    5. Bluetooth®-apparaat: volg de aanwijzingen voor het koppelen op het scherm.

De headset automatisch met een Bluetooth®-apparaat koppelen

Ill renoir nfc pair
    1. Bluetooth®-apparaat: controleer of de NFC-functie is ingeschakeld en of het scherm actief en ontgrendeld is.
    2. Headset: houd Icn key renoir on off ingedrukt tot de headset trilt en een cyaanblauw meldingslampje continu knippert.
    3. Houd het Bluetooth®-apparaat zo boven uw headset, dat de NFC-detectiegebieden van de twee apparaten elkaar raken.
    4. Bluetooth®-apparaat: volg de aanwijzingen voor het koppelen die verschijnen.

Note

Het in deze afbeelding gebruikte apparaat is alleen ter illustratie bedoeld en geeft het werkelijk gebruikte apparaat mogelijk niet exact weer.