Geen verbinding tussen de headset en ander apparaat

• Zorg ervoor dat de headset geladen is en zich binnen bereik van het apparaat waarmee u verbinding wilt maken bevindt. Een maximale afstand van 10 meter, zonder vaste objecten ertussen, is aanbevolen.
    • Schakel de Bluetoot®-functie op het andere apparaat uit zodat alle verbindingen gesloten zijn. Schakel vervolgens de Bluetooth®-functie opnieuw in en koppel de headset weer met het apparaat.