account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  Uw headset met twee apparaten tegelijk gebruiken

  Uw headset heeft twee verschillende verbindingsmodi: de Multipoint-modus en de Singlepoint-modus. Met de Multipoint-modus kunt u twee verbindingen tegelijk beheren. Als u uw headset bijvoorbeeld met twee telefoons verbindt, kunt u van beide telefoons gesprekken ontvangen, zonder dat u de verbinding hoeft te verbreken en opnieuw verbinding hoeft te maken. De Multipoint-modus is standaard ingeschakeld. Als u stopt met het gebruik van een van de twee verbonden apparaten, moet u handmatig naar de Singlepoint-modus schakelen.

  In de Multipoint-modus onthoudt de headset beide gekoppelde apparaten. U kunt eerder verbonden apparaten gemakkelijk opnieuw verbinden door handmatig vanuit de Singlepoint-modus terug te schakelen naar de Multipoint-modus. Daarna kan een eerder gekoppeld apparaat automatisch worden gedetecteerd.

  Note

  U kunt in de Multipoint-modus met maximaal twee apparaten verbinding maken. Als u de headset koppelt met een derde apparaat, wordt de verbinding met het eerste gekoppelde apparaat verbroken.

  De headset handmatig met een tweede apparaat koppelen

  • Nadat het eerste apparaat handmatig met de headset is gekoppeld, herhaalt u dezelfde beschreven stappen om uw headset handmatig met een ander apparaat te koppelen.

  De headset automatisch met een tweede apparaat koppelen

  • Nadat het eerste apparaat automatisch met de headset is gekoppeld, herhaalt u dezelfde beschreven stappen om uw headset automatisch met een ander apparaat te koppelen.

  Tussen Multipoint-modus en Singlepoint-modus schakelen

  1. Zorg dat de headset is uitgeschakeld.
  2. Plaats de koptelefoon in uw oren.
  3. Druk op de toets Volume omhoog terwijl u de headset inschakelt om de Multipoint-modus te openen. Nadat de Multipoint-modus is geactiveerd, hoort u twee pieptonen.
  4. Druk op de toets Volume omlaag terwijl u de headset inschakelt om de Singlepoint-modus te openen. Nadat de Singlepoint-modus is geactiveert, hoort u één pieptoon.

  Tip

  Om beide gekoppelde apparaten in Multipoint-modus te verbinden, moet u de headset opnieuw starten.

  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!
  Close Sluiten
  Uw product zoeken
  FindCreated with Sketch.
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer