Functieoverzicht

Arrow left Bluetooth®-stereoheadset SBH80 ondersteuningsoverzicht

Uw Stereo Bluetooth® Headset SBH80 is ontworpen om het leven onderweg gemakkelijker te maken. U kunt deze gebruiken in combinatie met een Android™-apparaat zoals een telefoon of een tablet of met een apparaat dat Bluetooth® ondersteunt zoals een niet-Android telefoon, een computer of een muziekspeler. Na koppeling met een compatibel apparaat, kunt u de headset gebruiken voor binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken of om muziek te beluisteren.