Batterijstatus

U kunt een schatting bekijken van de resterende tijd voordat de batterij van de headset leeg is nadat u deze met een geschikt apparaat hebt verbonden. U kunt informatie over de batterijstatus bekijken in het meldingsvenster van het aangesloten apparaat of in de applicatie Smart Connect die op het aangesloten apparaat is geïnstalleerd. De applicatie Smart Connect werkt op Android™-apparaten en is bij aankoop voorgeïnstalleerd op alle Android™-apparaten van Sony Mobile. Controleer of de laatste versie van de applicatie Smart Connect op uw Android™-apparaat is geïnstalleerd vanuit Google Play™.

De geschatte batterijtijd in het meldingsvenster weergeven

• Sleep de statusbalk omlaag waarna de geschatte batterijtijd in het meldingsvenster wordt weergegeven.

De geschatte batterijtijd in de applicatie Smart Connect weergeven

1. Tik in uw Startscherm op uw Android™-apparaat op Icn sony home apptray normal, ga naar Smart Connect en tik hierop.
    2. Tik op Apparaten > SBH80.