Uw handset gebruiken voor telefoongesprekken

Gebruik de Bluetooth®-handset om binnenkomende oproepen te verwerken, bijvoorbeeld om een oproep te beantwoorden of weigeren. Het telefoonnummer van de beller verschijnt op het scherm van de handset. Als u de handset gebruikt met een Android™-apparaat, wordt de naam van de beller eveneens weergegeven als de beller is opgeslagen als een contact op het Android™-apparaat. Als de hoofdtelefoon niet met de handset is verbonden, kunt u de luidspreker gebruiken om oproepen te beantwoorden. U kunt het oproeplogboek van de handset ook gebruiken om een nummer te kiezen.

Geluidskwaliteit verbeteren

De Stereo Bluetooth® Handset SBH52 ondersteunt HD Voice, voor een betere geluidskwaliteit tijdens voice calls. De functie is beschikbaar in de applicatie Smart Bluetooth® Handset SBH52 op uw Android-apparaat. Om de functie te kunnen uitvoeren, moet het beheerdersnetwerk ook HD voice ondersteunen.

De functie HD Voice inschakelen

• Tik in de applicatie Smart Bluetooth® Handset SBH52 op Afhandeling van gesprekken het HD Voice selectievakje en markeer het.

Een gesprek beantwoorden via de handset

• Als u het signaal van een binnenkomend gesprek hoort, drukt u op Icn sony key action.

Note

Als u de hoofdtelefoon tijdens een gesprek losmaakt, kunt u op Icn sony key live drukken om het geluid naar de luidspreker te laten gaan. Als u de hoofdtelefoon weer aansluit, keert het geluid automatisch terug naar de hoofdtelefoon.

Een nummer kiezen vanaf het oproeplogboek van de handset

1. Druk op een toets om het display van de handset in te schakelen en houd de actietoets Icn sony key action ingedrukt om het oproeplogboek te openen.
    2. Druk op Icn sony key forward of Icn sony key rewind om de contact of het nummer te selecteren dat u wilt bellen en druk op Icn sony key play pause om te bellen.

Note

Om het oproeplogboek rechtstreeks van de handset op te halen, moet de applicatie Smart Bluetooth® Handset SBH52 zijn geïnstalleerd op het verbonden Android™-apparaat.

Tip

Als u tijdens gesprekken een betere geluidskwaliteit wilt, probeert u de functie HD Voice, die u kunt inschakelen via de applicatie Smart Bluetooth® Handset SBH52.

Een gesprek beëindigen

• Druk op de actietoets Icn sony key action tijdens een lopend gesprek.

Een gesprek weigeren

• Houd de actietoets Icn sony key action ingedrukt wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

Een tweede gesprek beantwoorden

• Druk tijdens een lopend gesprek op de actietoets Icn sony key action wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort. Het lopende gesprek wordt in de wacht gezet.

Tip

U kunt ook op de toets Volgende Icn sony key forward of Vorige Icn sony key rewind drukken om naar een ander gesprek te gaan en het huidige gesprek in de wacht te zetten.

Een tweede gesprek weigeren

• Houd tijdens een lopend gesprek de actietoets Icn sony key action ingedrukt wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

De microfoon dempen tijdens een gesprek

• Houd de toets Selecteren Icn sony key play pause ingedrukt.