Geen verbinding tussen het accessoire en een ander apparaat

• Controleer of het accessoire is opgeladen en zich binnen het bereik bevindt van het apparaat waarmee je verbinding wilt maken. Een maximale afstand van 10 meter, vrij van massieve voorwerpen, wordt aangeraden.

• Schakel de Bluetooth®-functie op het andere apparaat uit zodat alle verbindingen worden verbroken. Schakel vervolgens de Bluetooth®-functie opnieuw in en koppel je accessoire opnieuw met het apparaat.