Uw headset gebruiken om telefoongesprekken te verwerken

Gebruik de headset om binnenkomende oproepen te verwerken, bijvoorbeeld om een oproep te beantwoorden of af te wijzen. Het telefoonnummer van de beller verschijnt op het scherm van de headset.

Als u de headset gebruikt met een Android™-apparaat, verschijnt de naam van de contactpersoon die met de oproep is verbonden samen met het telefoonnummer op het scherm van de headset. U kunt het oproeplogboek van de headset ook gebruiken om een nummer te kiezen.

Geluidskwaliteit verbeteren

De Stereo Bluetooth™-headset SBH50 ondersteunt HD Voice, voor een betere geluidskwaliteit tijdens voice calls. De functie is beschikbaar in de applicatie Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 op uw Android-apparaat. Om de functie te kunnen uitvoeren, moet het beheerdersnetwerk ook HD voice ondersteunen.

De functie HD Voice inschakelen

• Tik in de applicatie Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 op Afhandeling van gesprekken het HD Voice selectievakje en markeer het.

Een gesprek beantwoorden met de headset

• Druk op de actietoets Lance icon call wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

Een nummer kiezen vanaf het oproeplogboek van de headset

1. Druk op een toets om het scherm van de headset in te schakelen en houd de actietoets Lance icon call ingedrukt om het oproeplogboek te openen.
    2. Druk op de toets Volgende Key fast forward of Vorige Key rewind om de contactpersoon of het nummer te selecteren dat u wilt bellen en druk vervolgens op de toets Selecteren Key play pause om te bellen.

Note

Om het oproeplogboek rechtstreeks vanuit de headset te openen, moet de applicatie Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 zijn geïnstalleerd.

Tip

Als u tijdens gesprekken een betere geluidskwaliteit wilt, probeert u de functie HD Voice, die u kunt inschakelen via de applicatie Stereo Bluetooth™ Headset SBH50.

Een gesprek beëindigen

• Druk op de actietoets Lance icon call tijdens een lopend gesprek.

Een gesprek weigeren

• Houd de actietoets Lance icon call ingedrukt wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

Een tweede gesprek beantwoorden

• Druk tijdens een lopend gesprek op de actietoets Lance icon call wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort. Het lopende gesprek wordt in de wacht gezet.

Tip

U kunt ook op de toets Volgende Key fast forward of Vorige Key rewind drukken om naar een ander gesprek te gaan en het huidige gesprek in de wacht te zetten.

Een tweede gesprek weigeren

• Houd tijdens een lopend gesprek de actietoets Lance icon call ingedrukt wanneer u een beltoon voor een inkomend gesprek hoort.

De microfoon dempen tijdens een gesprek

• Houd de toets Selecteren Key play pause ingedrukt.