account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Het scherm inschakelen

Het scherm op de Stereo Bluetooth™ Headset SBH50 wordt na een korte periode uitgeschakeld als u de headset niet gebruikt. Hiermee wordt de batterij gespaard en worden uw persoonlijke gegevens beschermd.

Het display inschakelen wanneer het is uitgeschakeld

  • Druk op een toets op de headset.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer