Uw headset voorbereiden op gebruik met een niet-Android™-apparaat

Voordat u uw headset kunt gebruiken met een niet-Android™-apparaat dat Bluetooth™ ondersteunt, moet u het volgende doen:

• De headset handmatig (met Bluetooth™) of automatisch (met NFC) met het andere apparaat koppelen.

De headset handmatig met een niet-Android-apparaat koppelen

• Volg dezelfde procedure die gebruikt wordt om uw headset handmatig te koppelen met een Android-apparaat.

De headset automatisch met een niet-Android-apparaat koppelen

• Volg dezelfde procedure die gebruikt wordt om uw headset automatisch te koppelen met een Android-apparaat.