Uw headset gebruiken om gebeurtenismeldingen te bekijken

U kunt op het scherm van de headset de volgende soorten meldingen ontvangen van een gekoppeld Android™-apparaat:
  • SMS-berichten
  • E-mail
  • Herinneringen agendagebeurtenissen
  • Updates van sociale netwerkdiensten, zoals Facebook™ en Twitter™.

Note

U moet eerst de betreffende applicaties voor SMS-berichten, e-mail, agenda en sociale netwerken voor de headset installeren op uw Android™-apparaat om de hierboven beschreven opties te kunnen gebruiken. Zie Nieuwe applicaties voor de headset downloaden en installeren voor meer gedetailleerde informatie.

De gebeurtenismeldingen op de headset weergeven

• Wanneer een melding aankomt, drukt u op de toets Selecteren Key play pause .