Sony Mobile Support - repareren account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Uw Xperia™-apparaat repareren

Ongelukken kunnen gebeuren. We helpen u. Veel problemen vinden hun oorzaak in de software en kunnen worden opgelost zonder uw apparaat op te sturen. Probeer deze eenvoudige stappen.

Probeer eerst dit

Power black

Opnieuw starten

Schakel uw Xperia™-apparaat uit. Schakel het vervolgens weer in.

Update black

Bijwerken

Tik op uw Xperia™-apparaat op Instellingen > Over telefoon/tablet > Software-update. Volg vervolgens de instructies op het scherm.

Settings black

Resetten

Vergeet niet de gegevens te back-uppen voordat u het apparaat reset.
    Tik op uw Xperia™-apparaat op Instellingen > Back-up maken en resetten > Standaardinstellingen herstellen. Volg vervolgens de instructies op het scherm.

Nog altijd hulp nodig?

We vinden het jammer dat uw Xperia™-apparaat niet correct functioneert. Maar geen zorgen. Het reparatieproces is eenvoudig en handig. Onze teams van Sony-reparatiespecialisten bieden de beste hulp die u kunt krijgen.

Contact
    Cross black Sluiten