Sony UCH12

Lees voorafgaand aan het gebruik de apart meegeleverde brochure Belangrijke informatie.

Deze gebruikershandleiding is zonder enige garantie gepubliceerd door Sony Mobile Communications Inc. of een van haar lokale vestigingen. Sony Mobile Communications Inc. kan te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving verbeteringen en wijzigingen in deze gebruikershandleiding aanbrengen op grond van typografische fouten, onjuiste of achterhaalde gegevens of verbeteringen aan programmatuur en/of apparatuur. Dergelijke wijzigingen worden echter wel in nieuwe uitgaven van deze gebruikershandleiding verwerkt.

Alle rechten voorbehouden.

©2016 Sony Mobile Communications Inc.

4-12-3 Higashi-Shinagawa, Shinagawa-ku, Tokyo, 140-0002 Japan

Sony Belgium, bijkantoor van Sony Europe Limited, Da Vincilaan 7-D1, 1935 Zaventem, Belgium

Sony is het handelsmerk of geregistreerde handelsmerk van Sony Corporation.

Qualcomm® Quick Charge™ is een product van Qualcomm Technologies, Inc. Qualcomm is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated, gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. Qualcomm Quick Charge is een handelsmerk van Qualcomm Incorporated. Alle merken van Qualcomm Incorporated worden met toestemming gebruikt.

Pump Express en Pump Express Plus zijn handelsmerken van MediaTek Inc.

Alle hierin genoemde namen van producten en bedrijven zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk worden verleend, zijn voorbehouden. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Ga naar www.sonymobile.com voor meer informatie.

Alle afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en vormen mogelijk geen exacte weergave van het daadwerkelijke accessoire.